Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE METRO SEFERLERİ DEĞİŞTİ !! METRO KULLANANLARA DUYURU

Hashtag

Metro sürücüleri, uzun süredir devam eden maaş anlaşmazlığının bir parçası olarak Ekim ayında iki gün greve gidecek. Aslef Sendikası Salı günü yaptığı açıklamada, 12 tren şirketindeki sürücülerin 1 ve 5 Ekim’de işten ayrılacağını doğruladı.

Grevler, 2-5 Ekim tarihleri ​​arasında Birmingham’daki Muhafazakar parti konferansına ve Londra Maratonu’na gidiş gelişleri etkileyecek şekilde ayarlandı. Tren firmalarını temsil eden organ, “binlerce” maraton koşucusunun yolculuklarının kesintiye uğrayabileceğini söyledi.

2 Ekim’deki yarış grev günü değil, ancak eylemi takip eden günlerde trenler doğru konumlarda olmadığı için seferler aksayabilir. Demiryolu Teslimat Grubu, “Bu grevler, endüstrinin pandeminin devam eden etkisinden toparlanmasını desteklemek için ihtiyaç duyduğu yolcuları bir kez daha büyük ölçüde rahatsız edecek.” Dedi.

Tren şoförleri sendikası Aslef, son grevi tren şirketlerine Cuma günü haber verdi, ancak o sırada “hükümdarına saygının bir göstergesi olarak” şu anda kamuya açıklama yapmadı.15 Eylül için bir grev planlanmıştı, ancak Kraliçe’nin ölümünün açıklanmasının ardından ertelendi.

Grevden etkilenen tren şirketleri:

Avanti West Coast

Chiltern Railways

CrossCountry

Greater Anglia

Great Western Railway

Hull Trains

LNER

London Overground

Northern Trains

Southeastern

TransPennine Express

West Midlands Trains

Kaynak: Londra Gazetesi- https://londragazete.com/ingiltere/255959/tren-suruculeri-ekim-ayinda-tekrar-greve-baslayacak/

. Towntalk
remove_red_eye1016

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur