Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KRALİYET AİLESİNDEN İNGİLTERE'DE YAŞAYAN TÜRK'E JEST !!

Hashtag

Türk tasarımcı Zeynep Kartal, dünya devi tedarik şirketi Londra merkezli Li & Fung ile güçlerini birleştirdiği ‘LF Fashion by Zeynep Kartal SS 2023 RTW Koleksiyonu’nu ilk kez Londra Moda Haftası’nın ardından moda severlerle buluşturdu.

The Royal Ascot’un ilk Türk Moda Başkanı olan tasarımcı Zeynep Kartal'ın SS 2023 Ready To Wear Koleksiyonu’ Defilesinde Kraliyet Üyesi Lady Amelia Yürüdü!

İngiltere’de 300 yıllık bir geleneğin simgesi The Royal Ascot’tan ilham alınarak ‘Noblesse Oblige-Asalet Kuralı’ temasıyla tasarlanan koleksiyon, tasarımcının 15 yıllık kumaş mirasının yeniden doğuşuna tanıklık ediyor. Defilede ise Kraliçe II. Elizabeth’in kuzeni olan Kent Dükü Prens Edward’ın torunu, Galler Prensi William ve Prens Harry’nin kuzeni sürdürülebilir yaşam aktivisti Lady Amelia Windsor podyuma çıkarak göz kamaştırdı.

Gelecek nesiller için yaşanabilir bir gelecek yaklaşımını odaklanan ‘LF Fashion by Zeynep Kartal SS 2023 Ready To Wear Koleksiyonu’ sorumlu kaynak kullanımıyla sürdürülebilir bir dünya hedefini benimsedi. Türk tasarımcı Zeynep Kartal ve Li & Fung iş birliğiyle ortaya çıkan ‘Noblesse Oblige-Asalet Kuralı’ temalı koleksiyon, Londra’da White City Palace’ta özel bir defile eşliğinde sunuldu. Defile öncesinde gerçekleşen etkinliğin ev sahipliğini ise Zeynep Kartal ve Li & Fung İngiltere ve Avrupa Müdürü Destan Bezmen üstlenirken davete Reyhan Kalyoncu, Gül Mistaçoğlu ve Seyhan Sapmaz gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. II. Elizabeth’in kuzeni olan Kent Dükü Prens Edward’ın torunu Lady Amelia Windsor podyumda yerini aldı. Lady Amelia, üç farklı tasarımla moda severlerin karşısına çıktı. Türk tasarımcı Zeynep Kartal, defilenin sonunda siyah giyerek merhum kraliçeyi andı ve izleyenleri selamladı.

Kaynak: Brit İş Yaşam TV- https://britisyasam.co.uk/turk-tasarimci-zeynep-kartalin-londrada-yapilan-defilesinde-kraliyet-uyesi-lady-amelia-windsor-modellik-yapti/

. Towntalk
remove_red_eye1736

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur