Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Turkiye Health Tourism Seminars in the UK

Hashtag

Merhabalar,

Sizleri Londra, Liverpool ve Manchester'daki etkinliklerimize davet etmek istiyorum. Türk hastanelerinin, kliniklerin, sağlık turizmi derneklerinin ve her branştan sağlık turizmi acentelerinin medikal turizm için kendilerini tanıtacağı ve İngiltere ile işbirliği olasılığını değerlendireceği bu etkinliklere katılımlarınızı hangi şehir seminerine olduğunu belirterek <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a> adresine gönderebilirsiniz.

10 EKİM 2022 Novotel Londra Waterloo 11:00am

12 EKİM 2022 Novotel Liverpool 11:00am

14 EKİM 2022 Clayton Otel Manchester 11:00

Türkiye, İngiliz vatandaşları için en iyi seyahat destinasyonlarından biridir. Son zamanlarda turizmin yanı sıra İngiliz vatandaşları da tedavi için Türkiye'ye geliyor. Türkiye şu anda hastane sayısı açısından dünyada ikinci sırada yer alıyor. Medikal turizm alanında verilen hizmetlerin modern, profesyonel ve uluslararası standartları karşılaması, bir ülkenin bu konuda tercihini etkileyen en temel faktörlerden biridir.

Görüşmek dileğiyle…

. Events
remove_red_eye104

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur