Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ORLANDO FLORİDA'DAKİ TÜRK EMLAKÇINIZ !!!

Hashtag

Amerika’nin Florida eyaletinde 1998’den beri en uygun her çeşit emlak alım ve satım işlemlerinin yanısıra kiralama hizmeti sunmaktayım. Daire, Arsa, İs yeri, Townhome(ikiz villa), Müstakil villa alım ve satım işlemlerinde uzmanlık kazanmış, aldığınız gayrimenkullerin full servis kiralama (property management) hizmetini vererek hayatınızı kolaylaştıracak şekilde değerlendirmek ve kiraya vermek benim işimdir.

Amerika da ev almak ve satmak tahmin ettiginizden çok daha kolay oldugunu biliyor muydunuz?

Hemde buraya hiç gelmeden bu islemlerin en güvenli sekilde tapu daireleri üzerinden yapıldığını biliyor muydunuz?

Peki yabancı uyruklu olarak Amerika da kredi ile ister yatırım amaçlı ister oturmak için emlak almanın çok da zor olmadigini biliyor muydunuz?

İster oturun ister kiraya verin, kiracınız sizin aylık kredinizi öderken siz kolaylıkla ev sahibi olun. Amerika’da emlak alırken alıcıların komisyon ödemeden satıcının ödemiş olduğu komisyon uzerinden alıcıya hiç bir ücret yansımadan emlakçılar ile çalışabildiğini biliyor muydunuz?

Her türlü alım ve satım işlemlerinin yanısıra sizlere vergileriniz konusunda da destek oluyorum.

Kira geliri elde ederken vergi numaranızı alıp yasalara uygun olarak vergi vermeniz çok da zor bir şey degil ama bunu yapmanın şart oldugunu biliyor muydunuz?

Emlak alırken hiç komisyon ödemeniz gerekmez iken, satarken de piyasadaki en ucuz komisyon ile satmak ve en uygun şartlar ile kiraya vermek benim işimdir.

DİDEM IŞIK - WİDENER

Telefon: <a href='tel:+1 (407) 468-7672'>+1 (407) 468-7672</a>

E-mail: <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a>

Adress: 114 S. Park Avenue Suite E Winter Park, Florida 32789

https://www.floridadaemlak.com/

. Marketplace
remove_red_eye5524

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur