Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

29 EKİM CUMHURİYET BALOSU

Hashtag

Bakıyorum da Ekim ayında yine ortalık karışacak biraz...

TADF ( Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu ) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yıldönümünü kutlamak amacıyla çalışmalara başlamış durumda. Brooklyn, NY' ta Cumartesi 29 Ekim, 2022 saat 1:30 pm'de bütün Türk Amerikan Toplumunu bu ücretsiz kutlamaya davet ediyorlar.

TADF logosunu yasal olmayan yollardan kullanan, ellerinde hiç bir resmi belge olmayan, resmi davetlere çağrılmadıkları icin katılamayan ve isimlerini TADF Yönetim Kurulu olarak Türk Amerikan Toplumunu inandırmaya çalışanlar da aynı gün saat 7:00 pm'de Cumhuriyet Bayramı kutlaması yapacaklarmış. ( Biletler 50 dolar )

Maksat ortalığı karıştırmak olsun.

Beni tanıyanlar, benim bir zamanlar TADF ile olan problemlerimi çok iyi bilirler. Lakin emeğe saygım sonsuzdur.

Federasyonun geçen ay yaptıkları Olağan Genel Kurulu'na yeni bir başkan seçildi. TADF'yi eskilerde olduğu gibi yeniden güzel ve layık olduğu yere getirmeye çalışan bir başkan ve kurul var. Ben şahsen yaptıklarını görüyorum. Yiğidi öldür hakkını yeme diye boşuna dememiş atalarımız.

İşin tuhaf tarafı da... Çok kısa bir zamanda bayağı bir yol almaları, örneğin geçen hafta Washington DC' ye gitmeleri bazı insanları çok kızdırmış. Daha doğrusu öyle bir kızdırmış ki Facebook'ta bir propagandaya bile sebep olmuş.

Unutmadan son olarak ta... fetö ve ermeni siyaseti yapmak isterlerken ellerine gözlerine bulaştıranlar, kendilerini milliyetçi olarak tanıtmak isterlerken kafatası milliyetçiliği yapanlar bak bu olanlara çok iyi kulak verin... Aman aman bu olanlar sizin kulaklarınız yerine onların kulaklarına gitmesin. Böyle konularda bilirsiniz devletimiz acımasızdır... Bir gün hesap vermek zorunda kalabilirsiniz...

Benim savaşım, Birlik Beraberlik Yardımlaşma ve Dayanışma üzerinedir... Bu da fetöye ve ermenilere karşı verilen en büyük bir savaş olduğundan da hiç bir şüphem yoktur.

Her zaman dediğim gibi... Biz biz olmadığımız sürece hiç bir yere varamayız!

Sağlıcakla Kalın...

. Events
remove_red_eye100

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur