Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA KREDİ BORCU AFFI !!!

Hashtag

Kamu Hizmeti Kredisi olanlar artık kısmi, gecikmeli veya toplu ödemeler veya farklı bir ödeme planı kapsamında yapılan ödemeler için kredi alabiliyor.

PSLF programı, hükümet veya belirli kar amacı gütmeyen kuruluşlar için çalışanların 10 yıl veya 120 ödemeden sonra borçlarını affetmelerini sağlıyor.

Eğitim Bakanı Miguel Cardona, kredi borcu affetmenin yolunun “bürokrasi” ile boğuştuğunu söyledi ve yeni değişikliklerin programı karıştıran bürokrasiyi azaltacağını kaydetti.

Ancak analistler, bu indirimlerden faydalanmak isteyenlerin doğrudan bir kredisi olması gerektiğini ileri sürdü.

Federal Aile Eğitim Kredisi (FFEL) veya Federal Perkins Kredisi olan borçluların, kredileri borç verenlerle doğrudan kredilerde konsolide etmek için Temmuz 2023’e kadar süreleri var.

Eğitim Bakanlığı yetkilileri, bu borçluların 1 Mayıs 2023’e kadar konsolidasyon için başvurmaları gerektiğini öne sürüyor.

Plan, Biden yönetiminin bir yıl önce yaptığı ve 31 Ekim’de sona erecek bazı değişiklikleri kalıcı hale getiriyor.

Eğitim Bakanı Cardona, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu değerlendirmede bulundu:

“Biden-Harris ekibinin Kamu Hizmeti Kredisi Bağışlaması’nda (PSLF) yaptığı geçici değişikliklerin 236.000’den fazla öğretmen, hemşire, gazi, devlet çalışanı ve diğer kamu hizmeti çalışanlarının 14 milyar dolardan fazla borç indiriminden yararlanmasına yardımcı olmasından inanılmaz gurur duyuyorum. Kamu hizmeti çalışanlarını, 31 Ekim’deki son tarihten önce programın geçici değişikliklerinden yararlanmaya çağırıyoruz.”

|

|

Kaynak: https://theanatoliapost.com/abdde-kamu-calisanlarina-kredi-borcu-affi

. Towntalk
remove_red_eye634

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur