Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW YORK'TA ACİL DURUM İLAN EDİLDİ !!!

Hashtag

ABD'nin New York Eyaleti Valisi, bu akşam başlaması beklenen çok güçlü kar fırtınası nedeniyle "Acil durum" ilan etti. Akşamdan itibaren eyaleti Pennsylvania’ya bağlayan ana otoyol kapatılacak.

Perşembe ve cuma günü, Buffalo bölgesinde 90, Watertown bölgesinde ise 60 santimetre kar kalınlığı bekleniyor.

Vali Hochul, New Yorkluları dikkatli olmaya ve bu akşamdan cumaya kadar Buffalo ve Watertown bölgelerinde gereksiz seyahatlerden kaçınmaya çağırdı.

Vali Hochul, “Batı New York, Finger Lakes, Central New York ve North Country bölgeleri sezonun ilk kar fırtınasını yaşamak üzere, bu da herkesin tehlikeli seyahat koşullarına hazır olması gerektiği anlamına geliyor. Ekibim ve ben fırtına öncesi acil durum müdahale ekiplerini konuşlandırıyoruz, yerel yetkililerle sürekli iletişim halindeyiz ve tahmine odaklanmış durumdayız. New Yorklular fırtına öncesinde tetikte olmalı ve bu tehlikeli koşullar sırasında gereksiz seyahatlerden kaçınmalıdır” dedi.

New York Eyaleti İç Güvenlik Bölümü ve Acil Durum Hizmetleri Komiseri Jackie Bray, “Geç saatlerde mevsim dışı sıcak havaya rağmen, New York’un dört bir yanında kış geldi. Bu fırtınayı hafife almayın. Şimdi hazırlanma ve bir plan yapma zamanı. Etkilenen bölgede bu hafta seyahat etmesi gereken New Yorklular, işi ağırdan almalı ve işe gidip gelmeniz için fazladan zaman kazanmalı. Ekiplerimiz, kışa hazırlanmalarına yardımcı olmak için komşularımızı, özellikle de savunmasız komşularımızı kontrol ediyor” değerlendirmesini yaptı.

Thruway Authority personeli, hava durumunun yakından izlendiğini ve eyalet çapında 657 operatör ve gözetmenle müdahaleye hazır olduklarını açıkladı. Thruway ayrıca, Batı New York’ta potansiyel olarak en çok etkilenen bölgelerdeki kar ve buz operasyonlarını desteklemek için Syracuse ve New York Bölümlerinden ek personel ve ekipman konuşlandırdı.

Ek olarak, kar ve buz operasyonlarının yönetimine, trafik olaylarına müdahaleye, acil durum yönetimine ve gerçek zamanlı yolcu bilgilerine yardımcı olmak için Buffalo ve Headquarters Thruway Acil Durum Operasyon Merkezlerinde fırtına süresince görev yapacak.

Bugün saat 16.00’dan itibaren, New York Eyalet Otoyolu’nda (I-90) 46. çıkıştan (Rochester I-390) Pennsylvania sınırına kadar tüm ticari trafik yasaklanacak, trafik 61 numaralı çıkışa (Ripley – Shortman Rd) yönlendirilecek.

Doğu noktalarından Pennsylvania’ya doğru Thruway üzerinde batıya doğru ilerleyen ticari trafik, I-390’dan I-86 West’e gitmek için 46 numaralı çıkışın (Rochester – I-390) kullanılacağı açıklandı.

|

|

|

https://theanatoliapost.com/nyde-kar-alarmi-vali-olaganustu-hal-ilan-edecek/

. Towntalk
remove_red_eye1741

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur