Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

THY'DEN ABD'DEKİ TÜRKLERE MÜJDE !!!

Hashtag

Türk Hava Yolları ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın imzaladığı protokol ile engellilere, gazilere, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 50 indirimli bilet kampanyası uygulanıyor. Bu kampanyadan yararlanmak için ise belge gösterme zorunluluğu bulunmuyor. Kasım 2022’de hayata geçen kampanya ile ilgili THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından dikkat çeken bir detay paylaştı.

THY’DEN GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINA SEVİNDİREN HABER

THY’nin engelli, gazi, şehit veya gazi yakınlarına sunduğu 550 indirimli bilet kampanyası artık THY mobil uygulamasında! Öte yandan biletler THY’nin web sitesinden alınırken, mobil uygulama üzerinden de indirimli biletlerini kolaylıkla alabilirler. Belge gösterme zorunluluğu olmadan kampanyadan yararlanmak mümkün. Tek yapılması gereken ise Miles&Smiles üyeliği oluşturmak.

UCUZ BİLET ARTIK THY MOBİL UYGULAMASINDA

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, gazi ile gazi ve şehit yakınlarının indirimli bilete kolay erişebilmeleri için mobil uygulamadan bilet alınabileceğini duyurdu. Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gazi ile Gazi ve Şehit yakınları indirimli biletlerini artık MOBİL uygulamamızdan alabilirler. Sizlere minnettarız.” İfadelerine yer verdi.

THY ENGELLİ, GAZİ, ŞEHİT VEYA GAZİ YAKINI İNDİRİMLİ BİLET NASIL ALINIR?

Kampanyadan yararlanabilmeniz için öncelikle Miles&Smiles üyelik hesabı oluşturmanız gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numaranız ile Miles&Smiles üyesi olarak bilet düzenlemeden hemen önce üyelik girişinizi yapmalısınız. Arıdnan uygun yolcu tipini seçmelisiniz. Yani, uçuş arama alanındaki yolcu tipi bölümünden “Engelli veya Gazi, Gazi ve Şehit Yakını” alanını işaretlemelisiniz. Son olarak ise uçuş listeleme ekranında indirim uygulanmış fiyatları görüntüleyerek biletinizi avantajlı şekilde satın alabilirsiniz.

GAZİ, ŞEHİT VEYA GAZİ YAKINLARI OLAN THY YOLCULARI İÇİN KURALLAR

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gaziler ile şehit ve gazi yakınlarına yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında %50 indirim uygulanır.

Sunulan indirim tüm vergi ve harçlar hariç, temel ücretler üzerinden uygulanacaktır. Yurt içi uçuşlarda promosyon ücret sınıfları indirim kapsamında değildir.

Şehit ve gazi yakınları olarak anne, baba, eş ve 25 yaş altı bekar çocuklar indirimden faydalanabileceklerdir.

Uygulama yalnızca Economy Class’ta geçerlidir; yurt dışı çıkışlı ve varışlı transit uçuşlarda geçerli değildir.

Sunulan avantaj yalnızca Türk Hava Yolları web sitesi ve mobil uygulamasından alınan Türk Hava Yolları ve AnadoluJet uçuşlarında geçerlidir, codeshare ve SPA uçuşları kapsam dışındadır.

Refakatçi biletleri satış ofislerinden düzenlenmeye devam edecektir.

Uygulama kapsamında birden fazla indirim tipi aynı bilette kullanılamaz.

ENGELLİ THY YOLCULARI İÇİN KURALLAR

Yurt içi uçuşlarda %20, yurt dışı uçuşlarda %25 indirim uygulanacaktır. Sunulan indirim temel ücret üzerinden uygulanır.

Sunulan indirim tüm vergi ve harçlar hariç, temel ücretler üzerinden uygulanacaktır. Uygulama yalnızca Economy Class’ta geçerlidir.

İndirim avantajı; belge ibraz etmeksizin yalnızca Türk Hava Yolları web sitesi ve mobil uygulamasında geçerlidir, diğer kanallardan belge ibrazı gerçekleştirilerek indirimli bilet alınabilir.

İndirim yalnızca Türk Hava Yolları ve AnadoluJet uçuşlarında geçerlidir, codeshare ve SPA uçuşları kapsam dışındadır.

Refakatçi biletleri satış ofislerinden düzenlenmeye devam edecektir.

Uygulama kapsamında birden fazla indirim tipi aynı bilette kullanılamaz.

|

|

|

https://www.tgrthaber.com.tr/ekonomi/thyden-gazi-ve-sehit-yakinlarini-sevindiren-haber-ucuz-bilet-artik-thy-mobil-uygulamasinda-2855975

. Towntalk
remove_red_eye1220

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur