Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE SATILIK İŞYERİ !!! E2 YATIRIMCI VİZESİNE UYGUN

Hashtag

Yatirimci (E2) vizesine uygun satilik is yeri

Faaliyet alanı: Cep telefonu, bilgisayar, tablet vb. elektronik cihaz tamiri ve aksesuar satisi.

2017 yılında faaliyete basladigimiz isletme uzerinden toplamda 3 kez sorunsuz sekilde E2 (Yatirimci vizesi) vizesi aldık. Su an geçerli lease suresi 3 yilliktir. Su ana dek lease yenilemesi sorunsuz sekilde yapilmistir. Esim ve ben 2017'den beri burada bilikte calistik ve su anda esimin isi sebebi ile baska bir eyalete tasinmamiz gerekmektedir, bu nedenle satmayı düşünüyoruz.

Is yerimiz Iowa eyaletinde West Des Moines sehrinde Jordan Creek Mall içerisinde dükkan formatındadır. Jordan Creek Mall sehrin tek ve Amerika'nin en iyi markalarının olduğu bir mall'dur. (Apple, Lulu Lemon, Gap, Victoria Secret, Pandora, Urban Outfitters, Warby Parker, Anthropolgy vb.)

Mall Iowa eyaletinin başkenti Des Moines’a 15 dk mesafede müstakil bir yaşamın oldugu, okul puanlarının ve refah seviyesinin yuksek, suc oranlarının çok düşük olduğu, son derece güvenli ve huzurlu aile hayatinin yüksek olduğu West Des Moines bölgesindedir. Mall a yürüme mesafesinde modern ve kira ortalaması $1300-$1500 arasında evler bulunmaktadır. Eyalet genel olarak cogu eyalete kıyasla her konuda ekonomiktir.

Detaylar icin e-mail ile iletisime gecebilirsiniz.

Ayçın Bademci

https://www.facebook.com/aycinbademci

. Marketplace
remove_red_eye370

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur