Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW YORK'TA OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLDİ !!!

Hashtag

New York’ta hava koşulları hayatı olumsuz etkilemeye başlarken, Tri-State bölgesinde yaşanan yağmur ve sert rüzgarın ardından şiddetli don bekleniyor.

Yetkililer, bölgede gelgit olaylarının neden olacağı deniz suyu taşkınlarına karşı kıyıya yakın yaşayan halkı uyardı. Bugün öğleden sonraya kadar yürürlükte olacak uyarıda vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda bilgilendirildi.

Şiddetli yağmur ve saatte 60 mil hıza ulaşması beklenen şiddetli rüzgarın ardından bugün şiddetli bir yağmur/kar sağanağı ve öğleden sonra ani donma başlayacağı vurgulandı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle binlerce uçuş şimdiden iptal edildi veya ertelendi.

New York Valisi Kathy Hochul, Niagara Falls’ta yaptığı konuşmada, bu sabah olağanüstü halin yürürlüğe gireceğini açıklarken, New Jersey Valisi Phil Murphy, devlet dairelerinin kapatılacağını duyurdu. Connecticut’ta Vali Ned Lamont, eyaletin acil durum operasyon merkezini etkinleştirdi.

New York Valiliği’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, özellikle bu sabah saatlerinde yüksek gelgitler sırasında kıyılarda su baskını olmasının beklendiği belirtildi.

Güney Queens, Güney Brooklyn ve Doğu Staten Island’daki kıyı şeritlerinde, su seviyelerinin normalin üzerinde olması bekleniyor. Bu bölgelerde yer alan mahallelerde sel uyarısı yapıldı.

Açıklamada, kıyıya yakın bir yerde veya sık sık sel olan bir bölgede yaşayanların önlem alması istendi. Bodrum katında yaşayanların ise, daha yüksek bir kata geçmeleri önerildi.

Yağışlardan ve olası selden en çok etkilenen mahalleler Hamilton Beach, Howard Beach, Broad Channel ve Rockaways olacak. Gerritsen Beach, Canarsie, Brighton Beach, Oakwood Beach, Red Hook, Brooklyn Naval Yard, Pelham Bay Park, Alley Pond Park, Coney Island ve Manhattan Beach de sel riski altında.

Fırtınayı şiddetli soğuklar takip edecek. Ülke genelinde son yılların en soğuk Noel’inin yaşanacağı tahmin ediliyor.

|

|

|

https://theanatoliapost.com/nyde-kis-alarmi-valilik-olaganustu-hal-ilan-etti/

. Towntalk
remove_red_eye2112

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur