Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DEKİ GÖÇMEN İŞÇİLERE MÜJDELİ HABER !!!

Hashtag

ABD İç Güvenlik Bakanlığı (DHS), çalışma hakları ihlal edilen vatandaş olmayan göçmen işçilerin haklarını korumak için, şikayetleri daha hızlı inceleyeceğini ve sonuçlandıracağını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, hemen yürürlüğe girecek olan bu süreç, DHS’nin çalışma ve iş bulma kurumuyla ilgili ertelenmiş eylem taleplerini vaka bazında değerlendirmek için takdir yetkisini kullanma konusundaki uzun süredir devam eden uygulamasını iyileştirecek. İşçiler İngilizce ve İspanyolca olarak ek bilgi ve istek göndermek için DHS.gov’u ziyaret edebilecek.

Açıklamada, bu iyileştirmelerin, vatandaş olmayanlar da dahil olmak üzere tüm işçilerin yasal haklarını savunmasını sağlayarak işyeri koşullarını iyileştireceği vurgulandı.

Bakanlık açıklamasında, İç Güvenlik Bakanı Alejandro Mayorkas’ın, “Vatandaş olmayan işçilerin savunmasızlığından yararlanan vicdansız işverenler, tüm işçilere zarar veriyor ve kurallarına göre oynayan işletmeleri dezavantajlı duruma düşürüyor. Tüm işçileri haklarını savunmaya, maruz kaldıkları veya gözlemledikleri ihlalleri bildirmeye ve çalışma standartları soruşturmalarında işbirliği yapmaya teşvik ederek bu yağmacı aktörlerden hesap soracağız. Bu çabalar aracılığıyla ve iş bulma kurumu ortaklarımızla birlikte, Amerikan işgücü piyasasını, ekonomimize güç veren işçilerin onurunu etkin bir şekilde koruyacağız” değerlendirmesine yer verildi.

|

|

|

https://theanatoliapost.com/abddeki-gocmen-iscilere-mujdeli-haber/

. Towntalk
remove_red_eye808

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur