Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

GREEN CARD'A YENİ DÜZENLEME !!!

Hashtag

Biden yönetimi, yeşil kart olarak da bilinen Daimi Yerleşik Kartlar ve İstihdam Yetki Belgeleri’ni (EAD’ler) yeniden tasarlayarak bir dizi yeni güvenlik önlemi ekledi

Yeni kartlar dün itibarıyla ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri (USCIS) tarafından verilmeye başlandı. Eski kartlar son kullanma tarihlerine kadar geçerli olacak.

USCIS Direktörü Ur Jaddou yaptığı açıklamada, “Bu yeniden tasarım, USCIS’in güvenli belgelerde tahrifat, sahtecilik ve dolandırıcılık tehdidine karşı proaktif bir yaklaşım benimseme taahhüdünü daha da pekiştiriyor” dedi.

Daimi Yerleşik Kartlar ve EAD’ler, ABD’de çalışma izni alan kalifiye göçmenlere veriliyor.

Yeşil kartlar, çoğunluğu vatandaşlık başvurusunda bulunma hakkına sahip olan, yasal daimi ikamet edenlere veriliyor. EAD’ler ise, yeni mezun olmuş yükseköğrenim öğrencileri, yeşil kart başvurusunda bulunanlar, sığınmacılar ve mülteciler gibi, çalışabilen, ancak geçici çalışma vizesi olmayan yabancı uyruklu kişilere veriliyor.

İç Güvenlik Bakanlığı’na göre, ABD’de yaklaşık 13 milyon yasal daimi ikamet eden bulunuyor.

Yeni yeşil kartlar ve EAD’ler, “geliştirilmiş ayrıntılı çizimlere”, ayrıca holografik görüntülere ve optik olarak değişken mürekkebe sahip olacak ve veri alanlarının düzeni mevcut kartlardan farklı olacak.

Mevcut kartlar geçerliliğini koruyacak olsa da, USCIS, eski kartın kaybolması veya çalınması durumunda, dolandırıcılığı önlemek için son kullanma tarihi olmayan eski modellere sahip kişileri değiştirme talebinde bulunmaya çağırdı.

USCIS’e göre, mevcut kart tasarımı Mayıs 2017’de tanıtıldı ve ajans, dolandırıcılığı önleme programının bir parçası olarak her üç ila beş yılda bir yeniden tasarımlar yayınlamayı hedefliyor.

https://theanatoliapost.com/abdde-yesil-karta-guvenlik-onlemleri-eklendi/

. Towntalk
remove_red_eye3268

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur