Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE KAYIP TÜRK ARANIYOR !!!

Hashtag

Green Card kazanarak Amerika Birleşik Devletleri'ne yerleşen ve kaybolmadan önce en son Yellowstone National Park'ta çalışan Abdülkerim Türkan (Scott Anthony Turkan)'dan, yakınları 6 aydır haber alamıyor. Türkan'a ne olduğunu bilen duyan kimse varsa lütfen yardımcı olsun...

Türkan, 2000'lerin başından beri yaşadığı ABD'de pek çok eyalet değiştirmişti. Yıllar önce kendisiyle kısa süre Florida'da çalışan ağabeyi Murat Türkan, son olarak ya Montana yada Alabama'da olabileceğini düşünüyor.

Kendisine telefonla bir müddet ulaşamayınca, aylardır Washington DC'deki Türk Büyükelçiliği ve Montana'yla da ilgilenen Los Angeles Konsolosluğu'na durumu bildiren ağabeyi maalesef hiçbir sonuca ulaşamamış. Araya deprem felaketi de girince yeterince ilgilenen olmamış durumla.

Ağabey Murat, bölge polisiyle de iletişime geçtiğini, fakat buradan da hiçbir sonuç elde edemediğini üzülerek anlattı. Polis, kişisel hakların gizliliği esası nedeniyle yeterince bilgi paylaşmamış.

Ailesi; Türkan'ın hayatından endişe ediyor. Ümitleri tükenmiş durumda. Sağ mı, başına bir şey mi geldi, kaçırıldı mı, yoksa bunalıma girip herkesle iletişimi mi kesti hiçbir şey bilmiyorlar. Arkadaşlarının iletişim bilgileri de olmadığından kimseye soramıyorlar. Zaten tanıdıkları pek kmse de yok.

Bir şey duyan, gören ya da +90 536 316 4ta0 13 bilen varsa lütfen nolu telefondan Ağabey Murat Türkan ile iletişime geçsin.

|

|

|

https://www.abdpost.com/abd-de-6-aydir-kayip-turkun-ailesi-perisan/190179/

. Towntalk
remove_red_eye496

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur