Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

VEFAT DUYURUSU !!!

Hashtag

Merhaba ben İsmail. Bu yardım kampanyasını başlatmak hiç istemezdim ama ne yazık ki kuzenimi kaybettiğimi söylediğim için üzgünüm. Fatih tır şoförüydü. 2 yaşında bir oğlu ve mutlu bir ailesi vardı.

Çocuğuyla vakit geçirmeyi, ailesiyle vakit geçirmeyi ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi severdi. Olay Tennessee'de gerçekleşti. Fatih tır daki ürünleri depoya indirdikten sonra New Jersey'e dönmek üzere yola çıkmıştı. 1-2 saat sonra karısını arayıp göğüs problemi olduğunu söylemiş. Eşi ona birkaç yöntem uygulamasını sonrasında ise hastaneye gitmesini söylemiş. Eşine göğsünün rahatladığını söylemiş. Kötü haber geldi malisef Polisin eşine ulaşıp anlattığına göre sağ tarafta tır ı durdurmuş ne olduğunu sormak için yanına gittiğimde kapıyı açıp aniden yere yığılmış. Polis kalp masajı yapıp ve ambulansı çağırarak hastaneye göndermiş. Malisef ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cenazesini Memphis Tennessee 'den New Jersey 'ye getirmek ve ardından İslami şartlara göre Cenazesini yapıp ve ardından memleketi Türkiye'ye göndermek için sizlerden destek bekliyoruz.

Ailesi için bu bağış toplamaya başlıyoruz. 2 yaşındaki oğlu ve eşi var. Eşi işsiz ve yardıma ihtiyaçları var.

Saygılar.

https://www.gofundme.com/f/ansf4g-funeral-and-family-needs

. Towntalk
remove_red_eye1366

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur