Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE TÜRK ÖĞRENCİ KAZA GEÇİRDİ !!!

Hashtag

New York'ta yaşayan ve Los Angeles'ta okula yerleşmek üzere aracıyla yola çıkan Nigar Oya Demirsöz, defalarca takla attığı ciddi bir trafik kazası geçirdi. Kendisine ulaşan abdpost.com ekibinden editör Özlem Özgüt Yörekli'ye yaşadıklarını anlatan genç kadın, aracını ile bütün eşyalarını yitirdiği için ve ciddi şekilde yaralandığı için yardımlarınızı bekliyor.

Yaşadığı New York'tan Los Angeles'taki okulu yüzyüze eğitime başlayacağı için araçla yola çıkan Nigar Oya Demirsöz, @amerikadakikiz sosyal medya hesabından da yol boyu yaşadığı tecrübeleri takipçilerine göstermeyi hedefliyordu.

Uzun bir yol olduğundan önce Cleevelan'da mola verdi ve ardından Chicago'ya geçti ve sonra da Omaha son durağı oldu. Burada da 1 gece dinlendikten sonra 13 Mayıs Cumartesi günü Omaha-Nebraska yolunda devam ederken, yol boyu etrafını saran yoğun tırlar nedeniyle paniklediğini söyleyen Demirsöz, üzerine devrilecekmiş gibi hissettiği tırlardan kaçmak için hızlanıp onları geçmeye çalıştığını aktardı.

O panikle aracın kontrolünü yitiren genç kadın, direksiyonu kırınca sağ tarafta yolun kenarındaki boşluğa aracıyla yuvarlandığını anlattı. Saat 2.30pm'de aracı yaklaşık 10 kez takla atan talihsiz kadının telefonunun otomatik olarak acil moduna geçip 911'i araması ve kazayı gören insanların yardımına koşması sayesinde polis ve itfaiye ekiplerinin 5 dakika içinde olay yerine geldiğini anlattı.

Ekipler, aracın kapısını keserek Demirsöz'ü pert halindeki araçtan çıkardılar. Kaldırıldığı hastanede bazı MR ve röntgenleri çekilip kontrolleri yapıldığında kolunda kırık olduğu tespit edildi. Ayrıca bacağında yumuşak doku ezilmeleri ve kafa travması olduğu da tespit edildi. Kulağında da yırtık olan Demirsöz'ün kulağı dikildi ve kolu alçıya alındı.

Ancak sağlık sigortası Medicare olduğundan onu sadece 2 gün hastanede tutup taburcu ettiler ve bu süreçte kendisiyle yanında herhangi bir yakını ve tanıdığı olmadığından hastane personeli alakadar oldu.

Ardından onu yalnız ve bakıma muhtaç olduğu ve parası olmadığı için istemediği halde Nebraska'da bir otele yerleştirdiler. Kolu alçıda ve vücudunda ezilmeler ve çeşitli yaralanmalar bulunan Demirsöz, yalnız kalmasının verdiği psikolojik bunalım ile sosyal medya hesabından yardım istedi. Kaldığı otelin mastaflarını bile karşılayacak durumu olmadığından, kendisini bir an önce araçla Los Angeles'ta kalacağı yere götürmesi için sesini duyurdu.

Yardımsever Hasan adında bir kişi kendisini dün otelden alarak onu aracına ulaştırdı ve eşyaları arasında sadece kıyafetleri sağlam kaldığı için onları aldı. Los Angeles'a gitmek üzere yola çıkacaklar. Başına darbe aldığı için uçağa binmesinde sakınca var fakat kiralanabilecek bir araç henüz bulamadı.

New York'tan Los Angeles'a taşınırken tüm eşyalarını bagajına doldurduğu aracı pert olmuş durumda ve içindeki tüm eşyaları kıyafetleri hariç heba olmuş durumda, üstüne bir de aracı çekmeye gelen görevli 900 dolar fatura kesmiş durumda, yerleştirildiği otelin günlüğü 65 dolar ve birkaç gündür orada kaldığı için fatura kabarmaya devam ediyor. Ayrıca araç kiralaması grekiyor onun da masrafı çıkacak. Ve kendisi sadece bir öğrenci! Amerika'da da hiçbir yakını yok.

Bu nedenle bir gofundme hesabı açarak yardım talebinde bulundu. Aşağıdaki link aracılığyla ona yardımcı olabilirsiniz.

https://www.gofundme.com/f/y5pxy9-i-had-a-car-accident

. Towntalk
remove_red_eye775

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur