Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW YORK TÜRK ETKİNLİĞİ

Hashtag

Türkiye Cumhuriyeti'nin şanlı tarihinin önemli zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü bu yıl muhteşem bir etkinlik ile kutlayacağız.

Okyanus kıyısında yer alan muhteşem atmosfere sahip Zula’da gerçekleşecek olan yemekli gecemizde sahne alacak değerli sanatçılarımız;

Gökhan Seyrek,

Gülşah Kahraman ,

Caner Tokgözol,

Samet Arslan,

Onur Kızılırmak

Ve

DJ Şenol Yıldırım’ın eşliğinde ellerimizde Türk Bayrakları kalbimizde zafer şarkılarıyla Şanlı Türk Ordumuzun, büyük Türk Milleti ile birlikte verdiği mücadele ile yazılmış destanın yıldönümünü kutlayacağız.

Gecenin sonunda tüm konuklarımıza federasyonumuz tarafından ücretsiz dağıtılacak olan dilek balonlarını okyanus kıyısından göklere bırakacağız.

Ve

Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi Ahmet Dönmez hocamızın duaları eşliğinde anarak gecemiz son bulacak.

Mustafa Kemal Atatürk'ün, silah arkadaşlarının ve şehitlerimizin bu vatan uğruna yaptıklarını sadece biz değil, bizden sonra gelen nesiller de unutmayacaktır!

Zafer Bayramımız Kutlu Olsun..

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti…

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu

Tarih : ‪30 Ağustos 2023 Çarşamba

Saat : ‪7:30pm‬

Ücret : $60

Adres : ZULA ( 3052 W 21st St, Brooklyn, NY 11224 )

Biletler için ;

(201) 873-7598

(212) 682-7688

(973) 710-6327

. Events
remove_red_eye68

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur