Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

GREEN CARD BEKLEYENLERE DUYURU !!!

Hashtag

Greencard başvurusu nasıl yapılır sorusu gündemde yer almaya devam ediyor. 2024 Green Card başvuru ekranı 4 Ekim Çarşamba günü müracaatta bulunmak isteyenler için dvprogram.state.gov üzerinden erişime açıldı.

Yeşil Kart sahibi olmak isteyen vatandaşlar bu yılki başvurularını belirtilen tarihlerde gerçekleştirecek.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşama ve çalışma fırsatı sunan Yeşil Kart başvuruları belirlenen tarihlerde gerçekleştirilecek. İşlemlerin ücretsiz olarak gerçekleştirileceği başvurularda bilgilerin doğru ve eksiksiz doldurulması gerekiyor.

Ayrıca fotoğraf boyutunun istenen boyutlarla uyumlu olmasına dikkat edilmedi. DV Lottery sayfasından gerçekleştirilecek başvurularda aynı kişi birden fazla başvuruda bulunamıyor. Yeşil Kart başvuruları https://dvprogram.state.gov/ adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen başvurularda tüm aşamaların hatasız bir şekilde tamamlanması gerekiyor. Ayrıca başvuruda fotoğraf verilen ölçülerle birebir uyumlu olmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Başvuru formunu doldurduktan sonra verilen konfirmasyon numarası da tekrar istenemeyeceği için iyi saklanmalı.

https://amerikaliturk.com//haber/green-card-basvurulari-basladi-son-basvuru-tarihi-7-kasim-1309.html

. Towntalk
remove_red_eye442

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur