Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DEKİ TÜRK İÇİN YARDIM KAMPANYASI !!!

Hashtag

27 yıldır Amerika'da yaşayan, herkese iyilikleri, yardımları dokunan, organizelerde, festivallerde Türkiye tanıtımı için yıllarca koşturan, renkli kişiliği ile kızı olmakla da çok gurur duyduğum biricik babam Oguzhan Alay'ın kızı Asena Alay olarak, babamın sağlığı açısından çok zor günlere başladığımız bugünlerde bu organizasyonu düzenlemek zorunda kaldım.

Ne yazık ki babama çok çabuk büyüyen bir kanserin (squamous cell carcinoma) teşhisi kondu ve çok acil olarak kanser alanında dünyanın en iyi merkezlerinden biri olan MD Anderson Kanser Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne yatırdık.

Çok iyi bir doktor ve ekibi ile tedavinin ilk etabında yakında nefes alamama riskine karşı boğazına tüpün takıldığı bir ameliyat geçirdi. 5 gün boyunca hastahanede, çok hassas bakım gerektiren bir ameliyat sonrası geçiriyoruz.

Şu anda zor konuşuyor. Acıları boğazında oldukça fazla.

MD Anderson'da tedavi organizasyonu son derece iyi olsa da, bu sırada ne yazık ki Amerika'daki sağlık sisteminin karşımıza çıkarttığı zorluklarla karşı karşıyayız.

MD Anderson tedavi masraflarını karşılamıyor. Kendi sağlık sigortası altındaki hastahane ve doktorlar babamın hastalığı için ne yazık ki iyi değil. ENT doktoru o yüzden acil olarak MD Anderson'a ve bu alanda çok iyi bir doktora yönlendirdi. Ve daha tedavi başlamadan, önümüze oldukça yüksek bir miktarda $145,000 fatura koydu. Doktorumuzun acil ameliyat yazısı ile ameliyat ayarlandı.

Babam kendi işinde çalıştıkça para kazandığı için aylarca çalışamayacak uzun bir süre. Şu anda ailecek bütün varımızı, yogumuzu ortaya koysak da tedavi sürecinde çıkacak olan faturalar en başta babamın moralini bozuyor. Ve bu iyileşme sürecinde en önemli ilaç moral.

Yüzlerce mesajlar, aramalar, duygu dolu güzel sözler babamı inanın çok mutlu etti ve ediyor.

Bu kadar Türk toplumuna hizmet veren babam için duyarlı bir çok insanın babama destek çıkacağını düşünüyorum. Bağışlarınizin her biri bizim için çok değerli olacak.

Şimdi babam için oluşturduğum GoFundMe hesabında maddi desteklerin de bize güç olacağını, daha hızlı adımlarla ilerleyebileceğimizi düşünerek bu hesabı oluşturdum.

Sizlerden ricam, hızlı bir şekilde eş ve dostlarınızla linkimi paylaşarak bizlere destek olmanız.

"Damlaya damlaya göl olur" derdi babam hep. Ben babamı sevenlere güveniyorum ve ümitle desteklerinizi bekliyorum.

Sağlıkla kalın.

https://www.gofundme.com/f/oguzhan-alay-will-beat-cancer-kanseri-yenecek

. Towntalk
remove_red_eye1009

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur