Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

VEFAT DUYURUSU !!!

Hashtag

Pennsylvania'nın North Pine Street üzerinde Pazartesi akşamı meydana gelen bir kaza sonucunda Türk asıllı Zafer Gürsoy hayatını kaybetti. Kaza, Maple Avenue kavşağı ile Pine Watson Alışveriş Merkezi arasında gerçekleşti. Henüz kimliği açıklanmayan bir sürücü, yolda yaya olarak bulunan Gürsoy'a çarptı.

Ambulans ekiplerinin olay yerine hızla ulaşmasıyla Zafer Gürsoy'a ilk müdahale yapılmasına rağmen neyazık ki ambulans içinde hayatını kaybetti.

Polis Şefi John Godzieba, çarpılan yayanın kimliğini doğrulayarak, bu kişinin Zafer Gürsoy olduğunu bildirdi. Şef Godzieba, sürücünün yetkililerle işbirliği içinde olduğunu ve kaza hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti. Zafer Gürsoy'un Türkiye'de yaşayan ailesine ulaşma çalışmaları sürdürülüyor. Kazanın detayları ise soruşturma sonucunda aydınlatılmaya çalışılacak.

Yetkililer, Zafer Gürsoy’a, çarpan aracın sürücüsünün kaza mahallinde kaldığını ve devam eden soruşturmaya yardımcı olarak işbirliği yaptığını duyurdu.

413 numaralı yolda trafiğin yaklaşık 3,5 saat süreyle kapalı kaldığı belirtildi.

Polis, olaya tanık olan veya ilgili bilgiye sahip olan herkesin 215-757-5911 numaralı telefondan Langhorne İlçesi Polis Departmanı ile iletişime geçmesini istedi.

. Towntalk
remove_red_eye1069

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur