Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'NİN EN BAŞARILI KADIN TÜRK İŞ İNSANI !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nin en başarılı 50 kadın muhasebe profesyoneli listesinin 2023 sonuçları açıklandı. Listede Türk iş insanı Burcu Bree Manay da yer alıyor.

2018 yılından bu yana muhasebe alanındaki başarılı kadınları onurlandıran Ignition Muhasebede En Başarılı 50 Kadın listesinin 2023 sonuçlarını açıkladı. ABD’nin dört bir yanından 940 adayın değerlendirildiği listede başarılı Türk iş insanı Burcu Bree Manay da yer aldı.

Bu yıl 6. kez düzenlenen ve muhasebe ile defter tutma alanında başarılı olmuş kadınları öne çıkarmayı amaçlayan Ignition 2023; adayları profesyonel, muhasebe alanına yaptıkları somut katkılara ve çeşitlilik, eşitlik, kapsayıcılık çabalarına ve profesyonelliklerine göre değerlendirildi.

ABD'de yeminli mali müşavirlik hizmetleri sunan Manay CPA'nın Yönetici Ortağı ve CEO'su Burcu Bree Manay, 14 ülkeden 940 adayın değerlendirildiği listede muhasebe alanındaki en başarılı 50 kadın arasında gösterildi.

Ödüle ilişkin duygularını paylaşan Burcu Bree Manay, “Köklü ve saygın bir ödül olan Ignition 2023 kapsamında ilk 50 kadın arasında gösterildiğim için gururluyum. Bu değerli ödüle aday olan ve layık görülen tüm kadınları özveri ve başarıları için tebrik ediyorum” dedi.

ABD’de lisanslı yeminli mali müşavir Burcu Bree Manay, “Muhasebe sektöründe cinsiyet uçurumunun giderilmesi ve kadınlara da eşit temsil hakkı verilmesi için her bir sektör temsilcisinin sorumlulukları var. Bu ödül, muhasebede kariyer inşa etmeyi planlayan tüm kadın girişimcilere cesaret veriyor. ” ifadelerini kullandı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde mali müşavirlik sektöründe yirmi yılı aşkın zamandır hizmet verdiklerini ve 2023 başında ABD'de üçüncü kez "Yılın En İyi 25 KOBİ'si" arasında gösterildiklerini açıkladı.

ABD Ticaret Odası tarafından düzenlenen 2023 En Başarılı KOBİ Ödülleri'nde ilk 70 işletme arasında yer aldıklarını da vurguladı.

|

https://www.abdpost.com/abd-nin-en-basarili-kadin-muhasebecisi-listesinde-turk-is-insani-burcu-bree-manay/256356/

. Towntalk
remove_red_eye1126

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur