Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD PASAPORT SÜRECİNDE YENİ GÜNCELLEME !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı, pasaport başvuru sürelerinin pandemi öncesi seviyelere döndüğünü açıkladı. Pandemi dönemi oluşan birikmiş başvurular nedeniyle 6 ila 8 hafta süren başvuru süreci 2 ila 3 haftaya indirildi.

Dışişleri Bakanlığı, pasaport başvuru süreleri ile ilgili kritik bir açıklamada bulundu. Buna göre pandemi döneminde 6 ila 8 haftaya çıkarılan bekleme süresi, pandemi öncesi bekleme süresi olan 2 ila 3 haftaya düşürüldü.

EK ÜCRET KARŞILIĞINDA

Hızlandırılmış süreçten yararlanmak isteyen vatandaşların ek 60 dolar gibi bir ücret karşılığında pasaportlarına 2 ila 3 hafta içinde ulaşabilecekleri bildirildi. Düzenlenen bekleme sürelerinin 18 Aralık tarihinden sonra yapıla başvuruları kapsadığı belirtildi. Ayrıca Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Bu güncelleme ile birlikte Mart 2020’den bu yana süren hizmet işlem süresinin kısaltılacağı sözümüzü yerine getirdik” ifadesine yer verildi.

. Towntalk
remove_red_eye226

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur