Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAKİ TÜRK YARDIM BEKLİYOR !!!

Hashtag

Gokhan Inan 55 yasinda, 8 aylik bir kiz cocugu babasi ve sevgi dolu bir es. 20 yili askin bir suredir New Jersey de, ailesine ve cevresindekilere bagli, ornek bir yasanti yasiyorlar, 10 senelik zorlu bir surecin sonunda cok istedikleri bir evlada sahip olduktan cok kisa bir sure sonra, Gokhan maalesef cok hizli ilerleyen bir kotu bir hastaligin kurbani oldu ve son 3 aylik surecin sonunda prostat kanseri teshisi kondu. Maalesef kanserin yayilimi cok genis oldugu icin (tum ic organlar ve kemik dahil) ameliyat secenegi yok.

Aylarca surecek olan kemoterapi, radyoterapi ve horman tedavisi onerildi. Iyilesme surecinin fiziki ve psikolojik olarak ne kadar surecegi suan icin cok belirsiz ve bu sure zarfinca tedavi ve gecimlerini saglayacak maddi imkanlari maalesef yok.

Agrilari siddetlendiginden beri yani son 3 aydir calisamiyor ve bir gelirleri de yok. Sizlerin dualarina ve maddi desteklerine ihtiyaclari var. Hastaligina konulan teshis bilgileri asagida mevcut. Bu baglamda saglayacaginiz her turlu destek icin simdiden cok tesekkur ederiz.

https://www.gofundme.com/f/help-gokhan-and-family-through-cancer-treatment

. Towntalk
remove_red_eye553

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur