Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE KÜÇÜK İŞLETMELERE KREDİ !!!

Hashtag

Beyaz Saray’dan küçük işletmelere 50 milyon dolar kredi

Biden yönetimi Cumartesi günü küçük işletmelere yönelik desteği artırmayı amaçlayan yeni eylemleri açıkladı.

Beyaz Saray, 10 binden fazla küçük işletmeye 50 milyon dolarlık “Amerikan Kurtarma Planı” fonu yatıracak. Yönetim ayrıca bu yıl “yetersiz hizmet alan işletmeler” için büyük artışlar da dahil olmak üzere 50 milyar dolar değerinde küçük işletme kredisi verecek.

Yönetim ayrıca, kırsal işletmelere yatırım yapmak ve desteklemek için ortaklıkların güçlendirilmesine odaklanıldığını duyurdu ve “küçük işletmelerin büyümelerine ve başarılı olmalarına yardımcı olmaya kararlıyız.” ifadelerine yer verdi.

Beyaz Saray, paylaşımında ayrıca Biden yönetimi altında “iş kurmak için yapılan 14,6 milyon rekor başvuru” ile de övündü. Yazıda ayrıca “Siyahların iş sahibi olmasında 30 yılı aşkın süredir görülen en büyük büyüme” de övüldü.

Başkan kendisi de Cumartesi günü first lady Jill Biden ile birlikte birkaç küçük dükkana girerken görüldü.

Ağustos ayında Başkan Yardımcısı Harris, yönetimin yetersiz hizmet alan topluluklardaki küçük işletmelere yardımcı olmak için 125 milyon dolar yatırım yapacağını duyurdu. Yatırımın, yetersiz hizmet alan topluluklardaki girişimcileri destekleyen 43 küçük işletme hızlandırıcısına gitmesi planlanıyordu.

Harris o dönemde Washington, D.C.’de yaptığı açıklamada “Bidenomics’in göstermeye devam ettiği gibi, küçük işletme sahiplerinin ve girişimcilerin hayallerine ve hırslarına yatırım yaptığımızda, bu hepimiz için fırsat ve refah yaratıyor” dedi.

Cumartesi günü Harris, son iki yılın “küçük işletmeler için en iyi yıllar” olduğunu söyledi. Harris, “Small Business Saturday’de ve tatil boyunca yerelden alışveriş yaptığınızdan ve toplumlarımızın belkemiğini desteklediğinizden emin olun. Küçük işletme sahiplerimiz başarılı olduğunda, Amerika başarılı olur.” mesajı verdi.

https://theanatoliapost.com/beyaz-saraydan-kucuk-isletmelere-50-milyon-dolar-kredi/

. Towntalk
remove_red_eye360

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur