Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

VEFAT DUYURUSU !!!

Hashtag

Kırım Türkleri Cemiyetinden Yalçın Aktürk'ün değerli eşi Milhan Aktürk Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Cenaze namazı 23 Ocak 2024 Salı sabahı saat 9:30'da Eyüp Sultan Camisinde kılındıktan sonra, New Jersey'de Marlboro Muslim Memorial kabristanına defnedilecektir. Toprak duası akşam saat 7:00'de internette canlı verilecektir. Lütfen 6:45'te aşağıdaki, her zamanki linke basarak katılın.

Geride kalan acılı eşi Yalçın, çocukları Narin, Gülizar, Ayşen, Selda ve Kaya, tüm ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mevtaya Allah'tan rahmetler niyaz ederiz.

Marlboro Muslim Memorial Cemetery - 340 Spring Valley Rd, Morganville, NJ 07751

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We regret to inform you that Milhan Aktürk, the beloved wife of Yalçın Aktürk, a friend of our community, has passed away.

Her funeral prayer will be held at Eyüp Sultan Mosque at 9:30am on Tuesday, January 23rd, followed by burial services at Marlboro Muslim Memorial cemetery in New Jersey. Post burial prayers, open to all, will be held at 7:00pm via Zoom. Please click on the usual link below at 6:45pm.

Our deepest sympathies go out to her husband Yalçın, their kids Narin, Gülizar, Ayşen, Selda and Kaya, whole family and loved ones and our whole community. May God grant her peace & mercy.

. Towntalk
remove_red_eye459

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur