Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAKİ TÜRKLERE DUYURU !!!

Hashtag

New York Müslüman Liderler Konseyi, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nın New York’ta resmi tatil günü olması için harekete geçti.

Federal Chaplin İmam Ahmet Dönmez, Türk Amerikan toplumunun da düzenlenen imza kampanyasına destek vermesi için çağrıda bulundu.

New York Müslüman Liderler Konseyi, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nın New York’ta resmi tatil günü olması için imza kampanyası başlattı. ‘actionnetwork’ internet sitesinde yürütülen kampanyada doldurulan elektronik dilekçeler, kişilerin bulunduğu bölgelerdeki Office of Assemblyman’a iletiliyor.

Federal Chaplin İmam Ahmet Dönmez de imza kampanyasına destek için Türk Amerikan toplumuna çağrıda bulundu.

“DİNİ BAYRAMLARIMIZI RESMİ TATİL KABUL ETTİRME ZAMANI GELDİ”

Dönmez, kampanya için her şeyin koordine edildiğini belirterek, “New York Eyalet sınırları içerisinde yaşayan Türk Amerikan Toplumumuzdan çok önemli bir ricam var. New York Müslüman Liderler Konseyi olarak Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı Resmi Tatil günleri olması hakkında Kanun çıkarmak için İMZA KAMPANYASI başlattık. Her şeyi koordine ettik. Gayet kolay bir şekilde elektronik dilekçeyi doldurup gönder yaptığınızda otomatik olarak sizin bölgenizdeki Office of Assemblyman'a gidiyor. Önümüzdeki günlerde kanun oylamaya gelince hazırlıklı olmalıyız. Dini bayramlarımızı artık resmi tatil olarak kabul ettirme zamanı geldi ve geçiyor. Lütfen ihmalkâr olmayın. Dilekçeyi doldurup gönderin ki çocuklarımız ve torunlarımız bizleri hayır dualar ile yâd etsinler” ifadelerini kullandı.

İmza kampanyasına destek vermek için buraya tıklayarak elektronik dilekçenizi doldurabilirsiniz.

https://actionnetwork.org/letters/new-york-state-must-make-eid-al-adha-and-eid-ul-fitr-holidays/?fbclid=IwAR1nA3nqQDh7XieMN3J1sjtP_GSNEXL55inCFZQMxznGJPsE_DdUeqLM5gw

. Towntalk
remove_red_eye413

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur