Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAKİ TÜRK YARDIM BEKLİYOR !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan Selim Bıçakçı, geçirdiği motosiklet kazası sonucu yoğun bakıma alındı. Bilinci kapalı olan Bıçakçı'nın doktorları, hastanın acil bir şekilde New York'taki uzun süreli bakım evine nakledilmesi gerektiğini ifade etti ve eşi Gözde, bu nakil için GoFundMe üzerinden yardım kampanyası başlattı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan Selim Bıçakçı, geçirdiği motosiklet kazası sonucu iki haftadır yoğun bakımda kalıyor.

Bilinci kapalı olan Bıçakçı’nın doktorları, hastanın acil bir şekilde New York’ta bulunan uzun süreli bakım evine hava ambulansı ile nakil edilmesi gerektiğini ifade etti.

Eşinin tedavi masrafları ve hava ambulansı nakil ücretlerini karşılayabilmek adına çare arayışı içinde olan Gözde, bu zorlu süreçte maddi yardıma ihtiyaç duyuyor.

Acil nakil için gereken parayı toplayabilmek amacıyla çevresindeki yardımseverlerin desteğine başvuran Gözde, aile üyeleri, dostları ve sosyal medya aracılığıyla duyurular yaparak yardım çağrısında bulunuyor.

Eşi için GoFundMe’de yardım kampanyası başlatan Gözde'ye destek olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

https://www.gofundme.com/f/we-need-urgent-air-ambulance-service

. Towntalk
remove_red_eye510

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur