Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE VAHŞİCE ÖLDÜRÜLEN TÜRK KIZIN KATİLİ YAKALANDI !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey kentinde yaşayan Yasemin Uyar, eski sevgilisi Tyler Rios tarafından vahşice öldürülerek ormana atılmıştı. Yasemin'in katilinin cezası belli oldu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey kentinde yaşayan Yasemin Uyar, eski sevgilisi ve oğlunun babası Tyler Rios tarafından vahşice öldürülerek ormana atılmıştı.

Henüz lise son sınıftayken Tyler Rios ile tanışan 24 yaşındaki Yasemin, sevgilisinden şiddet gördüğü için ayrılık kararı aldı ve oğlu Sebastian'ı yanına alarak kaçtı.

Sevgilisi tarafından yeri bulunan Uyar, katili Tyler Rios tarafından vahşice öldürülerek ormana atılmıştı.

Yasemin Uyar’ı oğlunun gözleri önünde katleden ve ardından oğluyla birlikte evine giderek parti veren Tyler Rios, çocuğunun annesi olan eski kız arkadaşı Yasemin Uyar'ı öldürmekten ve cesedini arabayla Tennessee'ye götürmekten 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Rios, Uyar'ı boğarak öldürdüğünü ve ardından oğullarıyla birlikte araçla cesedi taşıyarak yakındaki bir ormana attığını itiraf etti.

24 yaşındaki Uyar'ın ölüm sebebi boğulma ve darbe sonucu travma olarak belirlenmişti.

https://www.abdpost.com/abd-de-vahsice-oldurulen-turk-kizi-yasemin-in-katilinin-cezasi-belli-oldu/277105/

. Towntalk
remove_red_eye994

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur