Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DEKİ TÜRK DESTEK BEKLİYOR !!!

Hashtag

Herkese selamlar. 2. Ameliyatımı oldum. Ameliyat çok riskliydi girmeden önce sakat çıkabileceğimi kabul ederek ameliyata girdim. Serçe parmağım hariç parmaklarımı kıpırdatabiliyorum ve bazı bölgede hala his yok.. zamanla geleceğini ümit ediyorum. Bacağıma iki platin takıldı.

Ameliyat 8 saat sürdü ve zordu. Bacağıma kemik parçaları takviyesi yapıldı çünkü kırılan bölgede açıklık var ve buda, cerrahlar bu süreçte dikkat etmessem kemiğimin kısalabileceği, topallayarak yürüyeceğim anlamına geldiğini söylediler. Bu durum gerçekleşirse omurilik kemiğim zarar görür. En az 3 ay üstüne basamayacağım ve 6 ay günde kısıtlı ayakta kalabileceğim.

Dolayısıyla her hangi bir işte çalışmak şuan için çok zor görünüyor. Etkin bir ağrısı olduğu için mecburen 4-6 saatte bir 10 mg oxikodon kullanıyorum bu en güçlü ağrı kesicidir. Fizik tedaviye 1 hafta içinde başlamak zorundayım çünkü kemik yanlış kaynayabilir ve kanım pıhtılaşıp karaciğerim su toplamaya başlayabilir.

Çok detay verip sizleri sıkmak istemiyorum ama durumumu anlamanızı istiyorum. Yaşadığım bu travmadan sonra desteğinize gerçekten çok ihtiyacım var. Keza beni arayan, soran ve yardım eden herkese şimdiden sonsuz teşekkür ederim. Ziyaret ve aramak isteyenler Queens Elmhurst hastanesi 2. Kat a2-16a’ya buyurabilir. Yardımınıza, duyarlılığınıza, vicdanınıza ve paylaşımınıza çok ihtiyacım var 🙏 +15853033733

Gofundme linkim; https://gofund.me/e68c51ab

. Towntalk
remove_red_eye257

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur