Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA 2 TÜRK HAYATINI KAYBETTİ !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri’nin Boston kentinde hayatını kaybeden 27 yaşındaki Talip Uyanık ve 38 yaşındaki İsmet Eldar'ın cenaze işlemleri için yardım kampanyası başlatıldı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Boston kentinde hayatını kaybeden 2 Türk vatandaşın cenaze işlemleri için yardım kampanyası başlatıldı.

Boston şehrinde yaşayan 27 yaşındaki Talip Uyanık ve 38 yaşındaki İsmet Eldar’ın umut dolu hayalleri ve parlak geleceği, acı bir trajediyle son bulmuştu. Daha iyi bir gelecek için ABD’ye gelen Uyanık ve düğün için birikim yapmaya çalışan Eldar, kaldıkları evde ölü bulunmuşlardı.

Birkaç gün önce yaşanan trajik ölüm haberi, onları tanıyan herkesi derin yasa boğmuştu.

Federal Chaplain İmam Ahmet Dönmez Yardım Kampanyası Başlattı

Türk topluluğu içinde yaşayan bireyler arasında umut ve dayanışma köprüsü oluşturmak için kurulan IMECE Ailesi, bu kez de ihtiyaç sahiplerine el uzattı.

Bu 2 Türk vatandaşın ailelerine destek olmak ve onları bu zor zamanlarında yalnız bırakmamak için IMECE Ailesi, GoFundMe üzerinden yardım kampanyası başlattı.

Federal Chaplain İmam Ahmet Dönmez’in desteğiyle düzenlenen yardım kampanyası, Uyanık ve Eldar’ın ailelerine, cenazelerini Türkiye'ye göndermek ve İslami usullere uygun şekilde defnetmeleri konusunda yardım etmek amacıyla başlatıldı.

Bağış yaparak veya yardım kampanyasını paylaşarak siz de bu insani yardım çabasına katkı sağlayabilirsiniz. Kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz.

https://www.gofundme.com/f/help-us-to-send-2-funeral-to-back-home-turkiye

. Towntalk
remove_red_eye1633

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur