Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

GREEN CARD'A BAŞVURANLARA MÜJDE !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri Göçmenlik ve Vatandaşlık Hizmetleri (USCIS) Amerika'da bekleyen iltica veya evliliğe dayalı Green Card başvurularına dayalı geçici çalışma izinlerini 540 gün uzatma kararı aldı.

Amerika Birleşik Devletleri Göçmenlik ve Vatandaşlık Hizmetleri (USCIS) tarafından yapılan açıklamaya göre, Amerika'da bekleyen iltica veya evliliğe dayalı Green Card başvurularına dayalı geçici çalışma izni, (Employment Authorization Document - EAD) artık daha uzun bir süre boyunca geçerli olacak.

Yapılan açıklamaya göre, USCIS, bu değişikliği içeren geçici bir kuralı yürürlüğe koydu. Bu kurala göre, 8 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde, bekleyen iltica veya evliliğe dayalı Green Card başvuru yapanların geçici çalışma izin süreleri, 180 günden 540 güne uzatılmış olacak.

Kimler Bu Süreçten Yararlanabilir?

27 Ekim 2023 tarihinden sonra Form I-765 için başvuru yapan ve başvurusu hala 8 Nisan 2024 tarihinde bekleyenler ile 8 Nisan 2024 ile 30 Eylül 2025 tarihleri ​​arasında Form I-765 başvurusunda bulunacaklar bu süreçten yararlanabilecek.

Bu değişiklikle, belirli koşulları sağlayan kişiler, iş izni sürelerinin bitmesi durumunda yenileme başvurusu yapmadan önce uzun bir süre daha çalışma iznine sahip olacaklar. Bu durum, iş izni süresinin dolması durumunda işlerini kaybetme riskiyle karşı karşıya olan kişilere önemli bir rahatlama sağlayacak.

USCIS yetkilileri, bu değişikliğin, bekleyen yeşil kart başvurularının yoğunluğuna ve işleme sürelerindeki gecikmelere yanıt olarak yapıldığını belirtti.

. Towntalk
remove_red_eye862

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur