Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DEKİ GENÇ TÜRK ÖLÜ BULUNDU !!!

Hashtag

İşte Benim Stilim'in eski yarışmacısı Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri'nde eski sevgilisi tarafından öldürüldü. Aile, kızlarının Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.’den şikayetçi oldular.

İşte Benim Stilim'in eski yarışmacısı Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri'nde eski sevgilisi tarafından öldürüldü.Yaşanan trajik olayın ardından Taktaş'ın cenazesi ailesiyle birlikte Adana'ya getirilerek defnedildi.

Taktaş'ın ölümüyle ilgili çarpıcı detaylar da ortaya çıkmaya başladı. İddialara göre, genç kadının eski sevgilisi, cinayetten önce Taktaş'ın Instagram hesabındaki profil fotoğrafına Chucky karakterini koymuştu. Bu detay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir yandan da, Taktaş'ın annesine daha önce "Benim ölüm Türkiye'ye gelir" dediği iddia edildi.

Yağmur Taktaş

1996 yılında Adana'da dünyaya gelen Yağmur Taktaş, genç yaşta modaya ve spora ilgi duymaya başladı. Adana Anadolu Lisesi'nde eğitim gördükten sonra İşte Benim Stilim yarışmasına katılan Taktaş, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Yarışmadan sonra da modellik ve reklamcılık gibi alanlarda çalışmalar yapan Taktaş, genç yaşta yakaladığı başarılarla adından söz ettirmişti.

Ancak, Taktaş'ın hayatı, ilişki sorunları ve sonrasında yaşanan trajik olayla karanlık bir gölgeyle kaplandı. Taktaş'ın ani ve beklenmedik ölümü, sevenlerini derinden yaraladı ve hayranlarını hüzne boğdu.

Yağmur’un ailesi, darp edilen ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini söyledi.Kızlarının Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.’den şikayetçi oldular.

Olayla ilgili detayların, adli makamların yapacağı soruşturma sonucunda netlik kazanacağı belirtildi.

|

https://www.abdpost.com/iste-benim-stilim-in-eski-yarismacisi-abd-de-olduruldu/293600/

. Towntalk
remove_red_eye1770

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur